D.O.Service afdichtingstechniek is al meer dan 10 jaar  een betrouwbare voegenspecialist met uitgebreide knowhow, verkregen door ervaring die is opgedaan met talloze, succesvolle projecten.
De goede  relatie met aannemers, woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars en eigenaren waaruit de vaste klantenkring bestaat, illustreert de waardering voor het vak van voegafdichtingen. Een vak apart, dat D.O.Service als geen ander beheerst. Wij nodigen u uit om verder te lezen over onze werkwijze en werkgebieden. Zeker weten dat u een aanknopingspunt vindt voor een vrijblijvend advies of een offerte.

Klantgerichte aanpak

D.O.Service onderscheidt zich door het opbouwen van een duurzame relatie met klanten. Persoonlijke aandacht, het maken en nakomen van duidelijke afspraken en steeds uw project als uitgangspunt, zorgen ervoor dat klanten klanten blijven en ook weer terugkomen. Daarbij heeft u altijd te maken met één contactpersoon die alle ins en outs van uw project kent en u daarom van vakkundig advies kan voorzien. Klakkeloos opdrachten uitvoeren past niet in de werkwijze van ons.

In alle markten thuis

Het werkgebied van D.O.Service is heel groot. Nieuwbouw- en renovatieprojecten, de maritieme sector, milieu en infra, recreatie & sport en de industriële markt… voor elk (bouw)project hebben wij een professionele, doordachte en altijd passende oplossing als het om voegafdichtingen gaat.
 
Zie voor meer informatie onze succesvol afgeronde projecten.